top of page

resonantie therapie met
de multiwave oscillator

Ons lichaam bestaat volledig uit cellen en iedere cel trilt op een eigen specifieke frequentie. Wanneer een cel zijn juiste vibratie heeft, dan is de cel gezond en werkt goed samen met alle andere cellen. De cellen zijn gepolariseerd en zo vindt er een bundeling plaats van energie; je lichaam voelt zich goed en is krachtig. 

Cellen die niet (meer) in de eigen frequentie trillen, als het ware 'verkeerd-om' liggen, werken de 'goedliggende' cellen tegen en op deze plekken in het lichaam is er minder energie en zal het lichaam minder goed functioneren, dit is de basis voor ziektes.

Hoe werkt het

De Multi Wave Oscillator is gebaseerd op het oorspronkelijke ontwerp van de geleerde en uitvinder Nikola Tesla (1856 – 1943).
George Lakhovsky heeft hierop voortgeborduurd en in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw werd de MWO met veel succes gebruikt in Europa en dan vooral in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië. De apparatuur was toentertijd nog groot, zwaar en kostbaar (relatief gezien) en werd daarom alleen maar gebruikt in ziekenhuizen. Lakhovsky deed vele proeven op planten, dieren en mensen, met verbluffende resultaten. In zijn boek ‘The Secret of Life: Electricity, Radiation and your Body’ zet hij uiteen dat cellen van levende organismen zich als kleine radiozenders en ontvangers gedragen. 

Wanneer cellen worden doorstraald met een juist gepolariseerd elektromagnetisch veld, met een breed spectrum aan frequenties, dan zal iedere cel zijn eigen frequentie 'oppakken' en energie uit dat veld opnemen. Dit heeft een stimulerende en harmoniserende werking op de cellen en daarmee op de weefsels en het orgaan dat daaruit is opgebouwd.
De ‘Multiwave Oscillator therapie’ is gedurende vele jaren steeds verder ontwikkeld door middel van herhaalde experimenten, verbeteringen en het optimaliseren van de apparatuur. Vooral door de reacties, adviezen en ervaringen (en ook onderzoek) van mensen die de apparatuur gebruiken is de huidige MWO tot stand gekomen.

hoe werkt het?

welke klachten kunnen 
behandeld worden

 

De inzetbaarheid van de MWO is eigenlijk oneindig. Algemeen kun je zeggen dat bij gebruik de risicokans op ziekte afneemt en bij vele klachten deze minder worden of de klacht verdwijnt. Uit eigen ervaring of ervaringen uit directe eigen omgeving kan ik noemen:

mwo-05.jpeg
Voor welke klachten
MWO versus bio resonantie

fysieke klachten

  Migraine

  Hoofdpijn

  Meer energie, ook bij chronische vermoeidheid

  Huid verbeterend, stralender maar ook bij eczeem en psoriasis

  Nek en schouder klachten

  Puistjes en ontstekingen

  Gordelroos

  Werkt sterk ontgiftend

  Corona gerelateerde klachten

  Bijwerkingen van de prik

  Darmklachten

  Frozen shoulder

  A.L.S.

  Epilepsie

  Schimmelnagels

  Ziekte van Lyme

ꕤ Infecties en wonden genezen sneller

  Bij een vergrote prostaat werd de urinestraal beter (rff)

  Warme handen (bij 1 uur lang)

  Ondersteuning bij tumoren en kanker 

  Electro stress

  Versterking van het immuunsysteem

mentale klachten

  Algehele psycho emotionele toestand wordt verbeterd 

  Grote ontspanning, ook bij grote stress

  Naar innerlijke stilte, minder in het hoofd

  Meer levensvreugde, meer daadkracht

  Helpt bij depressieve gevoelens

  Ontlading na een volle dag 

  Beter in balans, meer vertrouwen in het leven, op eigen intuïtie, synchroniciteit neemt toe

  Verlichting bij Alzheimer, onrust neemt af, ontspanning neemt toe, aftakeling gaat langzamer

 

En verder zijn er nog talloze ziektes en klachten te noemen, ik heb het hierbij gelaten, dat wat ik uit eigen ervaring heb gezien/gehoord/meegemaakt, of de verhalen uit mijn directe omgeving. 

MWO versus bio resonantie

Bio resonantie geniet al enige bekendheid als waardevolle complementaire therapie waarbij eerst het lichaam gescand wordt en daarna plaatselijk die gebieden worden behandeld die uit de diagnose komen. Bio resonantie werkt echter met een beperkt aantal frequenties (afhankelijk van het apparaat, de ene kan slechts 1 frequentie, de ander kan er iets meer) en de MWO werkt op een extreem groot aantal frequenties waarmee het hele "systeem" van het lichaam wordt bereikt. Daar waar bio resonantie werkt vanuit bepaalde vastgestelde waardes, zet de MWO een veld neer waarin het lichaam zichzelf kan resetten naar zijn eigen blauwdruk.

Geen diagnose

geen diagnose

Omdat de MWO met zo’n groot spectrum aan frequenties werkt en omdat het werkt op het hele lichaam -op het hele energetisch veld- wordt er geen diagnose gesteld. 

Wel hoor ik graag wat de klacht is, of er een diagnose is gesteld door een arts of anderszins en (eventueel) op welke plaats in het lichaam er sprake is van ....

Het verloop

het verloop

Hoe je reageert op de behandeling, is heel individueel. 

Tijdens de behandeling kun je heel veel voelen of helemaal niets en alles ertussen in. 

Maar wat er zeker gebeurt, is dat je heel veel afvalstoffen gaat afvoeren, er treedt een sterk ontgiftigingsproces op en dat is zeer gunstig voor het lichaam. Na de behandeling is het dan ook belangrijk om veel te drinken om het lichaam te helpen zuiveren. 

 

Kom ervaren wat de MWO voor jou kan doen! 

Klachten verminderen, meer energie, meer rust, helderder, ontspannender. 

De rife therapy tube
rife_tl_complete.jpeg

de rife therapy tube

Naast de Multiwave oscillator werk ik ook met de Rife lamp (Rife Therapy tube), een lamp die gevuld is met helium en neon gas. Wanneer de lamp wordt aangesloten op de Multiwave Oscillator, ontsteekt het mengsel van helium en neongas. Het oranje licht dat ontstaat in de lamp, geeft een weldadig gevoel wanneer je deze zachtjes en langzaam over de huid masseert. De hoogfrequente resonantie die door de lamp wordt verspreid, geeft een gevoel van verlichting op de plaatsen waar je met de lamp masseert.  De Rife lamp wordt gebruikt op stijve of pijnlijke plekken, onder de voetzolen, handpalmen, op de schedel. Ervaringen met deze therapie zijn, naast een weldadig gevoel o.a.: een hoger zuurstofgehalte in het bloed, betere spieractiviteit, pijnverlichting in bot-, spier- en huidweefsel, verjonging van de huid. 

bottom of page