top of page

Spirit in de Natuur (2 - 9 Oktober 2018)

Een avontuurlijke reis op Sardinië 

Acht dagen voor jezelf, waarin je afstand neemt van je dagelijkse bezigheden en waarin je bewust tijd neemt voor jezelf, los van de dagelijkse druk en verantwoordelijkheden. Door uit je dagelijkse routine te stappen, schep je de juiste afstand om echt te ontspannen, dichter bij jezelf te komen en te gaan herontdekken wat in je leven echt belangrijk is en er toe doet. Goed begeleid met dagelijkse workshops en trips, ga je andere kanten van jezelf ontdekken en ervaren. In de stilte, de natuur, in de rust die je voor jezelf neemt, laad je jezelf op met nieuwe energie en doe je inspiratie op hoe je verder wilt met je leven of bepaalde vraagstukken ervan.

Achtergrond

Sardinië is een eiland met buitengewone sterkte energieën en bij uitstek een goede plaats om te ervaren hoe helend de natuur werkt. Omdat de natuur niet oordeelt maar wel haar krachten rijkelijk met je deelt en je heel eenvoudig kunt leren hoe deze heel bewust te ontvangen.

Ook ga je ervaren hoe het loslaten van je denken, het veranderen van je ademhaling en het verbinden met je eigen hart, je leven verandert. Je kunt het leven in een veel ruimer perspectief gaan voelen en ondervinden.

Waar?

Waar we naar toe gaan, is de prachtige omgeving van Noordwest Sardinië, in de buurt van de mooie stad Alghero. We zijn te gast bij Martina en Fausto, een zeer gastvrij koppel die de agriturismo 'Le Tre Grazie"runnen.

 

 

Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden in oktober is het een ideale tijd van het jaar om hier te verblijven.

Hoe ziet een dag eruit?

Het programma bestaat o.a. uit: bezoek van krachtplaatsen, bodywork (lichte fysieke oefeningen en lichamelijke bewustwording, voor iedereen toegankelijk), energiewerk, filosofie, zee, strand, lekker en gezond eten, wandelingen, bezoek aan geneeskrachtige termen en vrije tijd (alhoewel het een vrij intensief programma zal zijn).

Je leert en ervaart:

 • Werken met je levensenergie;  hoe laad je energie op, hoe laat je spanningen los, hoe laat je het denken los, hoe breng je je levensenergie in harmonie, hoe kun je meer stabiliteit en rust ervaren.

 • Je bewust te verbinden met de natuur en de zee d.m.v. oefeningen en meditaties in verbinding met de kracht van je hart; het hart is een belangrijke poort naar een andere werkelijkheid.

 • Bodywork in de ochtend voor het versterken, soepel en gevoelig maken van je lichaam

 • Filosofie, levensvisie

Overnachting bij Le Tre Grazie

​​Krachtplaatsen

Er zijn plaatsen die ertoe bijdragen je terug te brengen naar een meer intiem contact met jezelf. Ze geven je een gevoel van vrijheid, welzijn en heelheid. Het zijn plaatsen waarvan in de oudheid werd gezegd dat ze werden bewoond door genius loci (de beschermende geest van een bepaald gebied). Het zijn die plaatsten die sterk bezield zijn en die een hele speciale energie uitstralen, met een sterke en trillende atmosfeer die je als bezoeker doordringt. Deze plekken voeden het gevoel van het heilige en stralen dit ook uit. Vaak behouden deze gebieden volledig hun eigen kracht. De plaatsen zijn vaak herkenbaar omdat er raadselachtige monumenten op staan of er gigantische stenen aanwezig zijn.

Sardinië heeft een overvloed aan zulke krachtplaatsen en ze geven je zo’n aangenaam gevoel dat je er eigenlijk niet meer weg wilt. Ze bieden ontspanning, heling en kracht.

Tijdens de reis gaan we verschillende van deze plaatsten bezoeken

 

​Wat brengt het je?

Leer werken met je persoonlijke energie en die van de natuur. Het volledig verzorgt programma bied je de mogelijkheid om je voluit te richten op je eigen belevingen, gevoel, vragen en wensen. Waarin je aandacht kunt besteden aan je innerlijke gewaarwordingen, je eigen gevoelens en emoties, waar je de tijd en ruimte er is om weer verbinding te maken met je hartstochten en je diepste wensen. Hierdoor leer je jezelf kennen en ben je veel beter in staat om juiste keuzes en een juiste richting in het leven aan te gaan. Het welzijn in je leven neemt toe. Daarbij wordt het fysieke lichaam ondersteunt door de ontspannende omgeving en het gezonde eten.

Een reis die doorwerkt wanneer je thuiskomt omdat naast de opgedane ervaringen, het contact met jezelf en de natuur, je concrete handvatten krijgt hoe verder te gaan.

We reizen met een kleine groep van maximaal 7 deelnemers.

Prijs

€ 945,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer.  

De reis is inclusief:

 • De overnachtingen, alle maaltijden, alle lessen

 • het vervoer per busje naar de verschillende plaatsen

 • Bezoek aan archeologisch heiligdom Santa Cristina, de termen van Fordongianus

 • Bezoek aan nog nader te bepalen krachtplekken (Porto Torres en/of Palau)

 • Bezoek aan de Catalaanse stad Alghero

 • Wandelingen in natuurgebieden

 • Entree prijzen, op misschien 'n enkele facultatieve entree na

 • Persoonlijk consult (indien behoefte)

 • Transfer van en naar het vliegveld van Alghero*

  

Niet bij de reis inbegrepen:

 • Vlucht

 • Reis- en annuleringsverzekering

 • Facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven

* op 2 en op 9 oktober is de transfer gegarandeerd, voor een andere aankomstdatum, neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Opgave is al mogelijk!

- Wijzigingen voorbehouden -

bottom of page