top of page

~Gemberkompres met hand- en voetmassage ~

Voel de weldaad van de warmte en de diepe werking van dit kompres

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
~Gemberkompres met hand- en voetmassage ~
~Gemberkompres met hand- en voetmassage ~

Tijd en locatie

Op afspraak

Rondeel 11, 5509 NK Veldhoven, Nederland

Over het evenement

Een gemberkompres is o.a. goed voor: voor rugpijn, stijve nek en gewrichten en spierspanningen. Het helpt om diep te ontspannen en om de vitaliteit te stimuleren. 

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling krijg je handdoeken op je lichaam (op de te behandelde plek) die in gemberwater zijn gedompeld. Het kompres wordt zo heet mogelijk op de plek gelegd. Als het kompres op de gewenste plek ligt, krijg je een ontspannende hand en voetmassage; de massage helpt om nog dieper te ontspannen en de behandeling dieper toe te laten. Wanneer de huid rood wordt, heeft het kompres zijn werk gedaan en is de bloedcirculatie in dat gebied geactiveerd. Bij een behandeling wordt vier keer de handdoek vervangen.

Yin en Yang

De hitte van het kompres heeft het vermogen om diep in het lichaam en in de organen door te dringen. Gember heeft als eigenschap dat het de bloedvaten laat uitzetten waardoor die gebieden die hard en vast zijn geraakt, zachter gemaakt worden door de extra bloeddoorstroming. Gember (yin) in combinatie met de hitte (yang) van het kompres is een krachtig medicijn.

Wat mensen zeggen over het ontvangen van een gemberkompres: 

Warm, professioneel, relaxed.  Dat zijn de woorden die het eerst in me opkomen na het beleven van mijn eerste gemberkompres.  Warm is de ontvangst, de setting en de behandeling. Zeer warm is het kompres zelf. Dat is echt wel even wennen, maar al snel wordt dat een heel aangename, intense, doordringende warmte die je lekker ontspant en een beetje loom maakt.  Professioneel is Daya zeker. Ze neemt rustig de tijd je uit te leggen wat er gaat gebeuren, hoe en waarom zo’n gemberkompres werkt en wat je daarna kan doen om het effect optimaal te laten doorwerken. De voet- en handmassage is heerlijk ontspannend en een fijne aanvulling op het effect dat het warme kompres op zich al heeft.  Relaxed is hoe ik me tijdens en na de behandeling voel. Daya is ook heel relaxed, wat voor een prettige sfeer zorgt. De hele behandeling duurt ongeveer een uur maar het voelt korter, door de fijne sfeer en omdat overal de tijd voor genomen wordt. Het ontspannen, rozige gevoel werkt de hele dag door. Voor herhaling vatbaar!

B. Vosters

Maandaanbieding: Kom ervaren wat een kompres voor je doet. In oktober geldt de aanbieding dat wanneer je voor twee personen een behandeling boekt (de behandeling kan niet tegelijkertijd), betaal je €60,00 i.p.v. €80,00*

*voorwaarden: je boekt samen met iemand die nog geen gemberkompres heeft gehad

Deel dit evenement

Salk'a Meditaties
bottom of page