top of page

Gemberkompres met massage

Verwarmend, ontspannend, reinigend

Gemberkompres met massage
Gemberkompres met massage

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Veldhoven, Rondeel 11, 5509 NK Veldhoven, Nederland

Over het evenement

Een gemberkompres is o.a. goed voor: rugpijn, stijve nek en gewrichten en spierspanningen. Het helpt om diep te ontspannen en om de vitaliteit te stimuleren. 

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling krijg je handdoeken op je lichaam (op de te behandelde plek) die in gemberwater zijn gedompeld. Het kompres wordt zo heet mogelijk op de plek gelegd. Als het kompres op de gewenste plek ligt, krijg je een ontspannende hand en voetmassage; de massage helpt om nog dieper te ontspannen en de behandeling dieper toe te laten. Wanneer de huid rood wordt, heeft het kompres zijn werk gedaan en is de bloedcirculatie in dat gebied geactiveerd. Bij een behandeling wordt vier keer de handdoek vervangen.

Yin en Yang

De hitte van het kompres heeft het vermogen om diep in het lichaam en in de organen door te dringen. Gember heeft als eigenschap dat het de bloedvaten laat uitzetten waardoor die gebieden die hard en vast zijn geraakt, zachter gemaakt worden door de extra bloeddoorstroming. Gember (yin) in combinatie met de hitte (yang) van het kompres is een krachtig medicijn.

Maandaanbieding september en oktober: Kom ervaren wat een kompres voor je doet. In september €5 euro korting! 

Prijs €32,50 i.p.v. €37,50

Deel dit evenement

Salk'a Meditaties
bottom of page