top of page

LANDEN IN JE HART 2

Yoga workshop "Hartsverbinding met de ander"

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LANDEN IN JE HART 2
LANDEN IN JE HART 2

Tijd en locatie

29 mei 2023, 13:00 – 16:45

Eindhoven, Marconilaan 2d, 5621 AA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Het denken wikt en weegt 

het hart verbindt 

WORKSHOP LANDEN IN JE HART

Yoga als ingang naar je ervaringswereld

Thema: Hartsverbinding met de ander

Over de dimensies van het hart is veel te vertellen maar vooral is er veel te ervaren, want wanneer je je aandacht verplaatst van je hoofd naar je hart kom je in een heel ander trillingsgebied; Liefde kent andere regels dan de dualiteit van het denken.   Als een vervolg op de 1e workshop, maar zeker ook los te volgen; 'vanuit een diep contact met jezelf, je verbinden met de ander'

Lees hier de laatste nieuwsbrief: Wat heb je eraan en 3 redenen om mee te doen!

PROGRAMMA  

Een afwisselende middag met Yin yoga en oefenseries uit Aplomb, Meridiaan en Chakra yoga om via een fysieke en energetische benadering tot verbinding en afstemming te komen  

*Ontvangst

*Intro & warming up

In deze ontspannende yin yoga les gaat het om losmaken en verbinding met benen en bekken. De verbinding met benen en bekken is essentieel want zo creëert je een stevige basis in jezelf; een bedding om je af te kunnen stemmen op je hart.  

*Pauze 

*Verdieping 

Deze les bestaat uit een aantal oefenseries uit Aplomb en Meridiaan yoga om het lichaamsgebied rond het hart te ontspannen en vrij te maken; de schoudergordel maar ook de nek en het hoofd/schedel komen aan bod. Dit maakt het mogelijk om dieper, met je aandacht en adem, in je lichaam te zakken.   

Deze twee opeenvolgende lessen creëren de voorwaardes om te landen in je hart en er contact mee te maken om bewust te voelen wat deze relatie je brengt.  Centraal in de lessen staan het oefenen vanuit stabiliteit, adem, open aandacht en verbinding. 

*Meditatie

In geleide meditaties stemmen we af op het contact maken en voeden van het hart. Vanuit deze stevige ankering gaan we de verbinding met anderen aan en ervaar wat er dan plaatsvindt!  

*Afsluiting

Kosten: €55,00 bij vooraf betaling, €60,00 aan de deur op de dag zelf 

Thee en lekkers inbegrepen

Deel dit evenement

Salk'a Meditaties
bottom of page