top of page

PERU SALKA REIS

Wanneer Peru je roept!

PERU SALKA REIS
PERU SALKA REIS

Tijd en locatie

17 okt 2024, 00:00 – 26 okt 2024, 00:00

Peru

Over het evenement

Peru Salka reis, een reis naar het hart van de Andes

Deze reis is een kans om op een unieke manier door Peru te reizen. De trip, onder begeleiding van Don Américo en Gayle Yábar - twee paqo's* met een levenslange ervaring in het ontvangen van groepen en zeer bedreven om deelnemers een onvergetelijke beleving te bezorgen-, staat garant voor een gebeuren die diep en lang doorwerkt. 

Je maakt niet alleen kennis met de overweldigende mooie natuur van Peru en het Andes gebergte maar ook met het hart van dit magische en mystieke land. 

Je wordt meegenomen in het omarmen van eeuwenoude wijsheid en kennis die ervoor kan zorgen dat er verschuivingen optreden in je manier van waarnemen, naar een ruimer ervaren van het leven in al haar aspecten in relatie met de Natuur. 

Programma**

We verblijven in Cusco, gaan naar verschillende krachtplaatsen in de Heilige Vallei, we gaan naar Molino voor een paar dagen retraite in een authentieke stijl herbouwde hacienda gelegen aan de rivier en omgeven door een prachtige tuin, er zijn verschillende ontmoetingen met oorspronkelijke sjamanen die ceremonies en healings met de groep voltrekken, we gaan naar apu Ausangate, een krachtige berg waar je de zuivere en zuiverende energieën uit het hooggebergte ervaart. 

 • Woensdag 16    Ontmoeting met de hele groep
 • Donderdag 17   Naar de Heilige Vallei, verschillende krachtplekken, Inca- tempels, -dorp
 • Vrijdag 18           Verblijf in de Heilige Vallei
 • Zaterdag 19        Ontmoeting met de Q’ero
 • Zondag 20          Retraite in Molino.
 • Maandag 21       Retraite in Molino
 • Dinsdag 22         Ontmoeting met sjamanen/healers
 • Woensdag 23     Retraite in Molino
 • Donderdag 24    Naar de berg Ausangate
 • Vrijdag 25            Verblijf bij Ausangate
 • Zaterdag 26        Van Ausangate terug naar Cusco

Het programma wordt ook uitgelegd tijdens online zoommeetings, vraag naar de datums. 

Ook zijn er de komende tijd lezingen over de de Mystieke wereld van de Andes waar ik dieper in ga op de Kosmovisie van de Andes, over een oeroude praktische sjamanistische levenswijze die hier bewaard is gebleven. 

Het wordt een reis met vele indrukken die je nooit meer vergeet en voor menigeen levensveranderd is geweest.  Onder begeleiding van Don Américo en Gayle is dit een mogelijkheid om Peru echt te ontmoeten, het is een reis voor de moedigste en sterkste, voor de zoekers die zich willen laten inspireren en laten raken door een authentiekere waarheid in verbinding met Moeder Aarde en de Kosmos, een relatie die ooit vanzelfsprekend was maar die we lang geleden vergeten zijn. Deze tijd noopt ons voor het herstellen van dat wat ooit verloren ging!

*paqo: sjamaan/mysticus/heler uit de Andes traditie

Wil je meer weten over Salka, werk, leven, gedachtengoed van Don Américo en Gayle, lees dan verder op deze pagina en ook zijn er verschillende blogs waar je je in kunt verdiepen

** wijzigingen voorbehouden

Deel dit evenement

Salk'a Meditaties
bottom of page