top of page

Salka seminar

Salka, over de vrije, natuurlijke en niet getemde energie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Salka seminar
Salka seminar

Tijd en locatie

05 okt 2023, 09:30 – 06 okt 2023, 18:00

Laren, 7245 Laren, Nederland

Over het evenement

Met veel plezier de aankonding dat op 5 en 6 oktober er een seminar plaatsvindt  met Don Américo en Gayle Yabar 

Het is 5 jaar geleden dat Don Américo en Gayle in Nederland waren en deze bijeenkomst is dan ook inmiddels een zeldzame en unieke gelegenheid om je te verbinden met de leringen uit de oeroude Andestraditie en met 'Salka'.    

Wie zijn ze? 

Voor wie ze niet kent en (nog) geen blik op de pagina over het Andes pad op de website van de Goede Stroom heeft geworpen, een korte introductie: 

Afkomstig uit Peru en woonachtig in het Andes hooggebergte, zijn Don Américo en zijn zoon Gayle internationaal erkent als meesters in de oude heilige tradities van de Andes. Daar is oeroude praktische kennis, wijsheid en kosmologie door de eeuwen heen mondelingen overgeleverd en bewaard gebleven. Dit alles bereikte nog niet zo heel lang geleden het Westen (pakweg 30 jaar geleden).  

Een Salka ervaring 

Don Américo, als een van de weinige blanken door paqo's (healer/mysticus/sjamaan) geïnitieerd in de kunst van de Andes genezing, vormt een brug tussen de oude mystieke traditie en de moderne wereld.  Op geheel eigen wijze heeft hij vorm gegeven aan zijn roeping van healer en heeft de 'Poetische Salka Beweging' opgericht, waarbij Salka staat voor de vrije, natuurlijke en niet getemde energie. 

Samen met Gayle weten zij ons mee te nemen naar een ervaring van verbinding met deze bron van regenerende, vreugdevolle, helende en levende energie.   

Wat kun je verwachten? 

Met eenvoud en lichtheid begeleiden zij eenieder, op een directe en intense manier, om deze salka energie, energie van de oneindige kosmos te ervaren en in jezelf te laten stromen.  Met hun zeer lange ervaringen in het delen en overbrengen van deze unieke leringen met talloze mensen in verschillende werelddelen, zijn ze meesters in het verschuiven van je perceptie; tijdens het seminar wordt voelbaar hoe onlosmakelijk je verbonden bent met de Natuur en de Kosmos. Het ervaren dat je onderdeel bent van een levend systeem waar alles met elkaar in verbinding staat, voedt een staat van zijn waarin vrijheid, harmonie en vrede mogelijk is.   

'Het is belangrijk dat we uitrusten van het dagelijks leven en het raam naar de kosmos openzetten; dan kun je je vrij maken van allerlei stress'

Don Américo 

Info: 

Plaats: Het seminar vindt plaats in het mooie Laren (GLD), dicht bij prachtige bossen.  

Datum: 5 en 6 oktober

Kosten: Vraag vrijblijvend naar kosten, verblijf en voorwaardes

Wil je meer info, neem gerust contact met me op!  

Meer lezen over Salka en de Andestraditie in deze blogs of deze pagina 

'Eenieder moet zijn eigen bewustzijn en zijn eigen lichaam verzorgen. Maar wel in verbinding met het groter geheel. Gayle en ik hebben een missie hierin. Je kunt bijvoorbeeld beslissen niet zoveel zwaarte op je te nemen; dat is je eigen keuze en je eigen vrijheid. Je kunt ervoor keizen om minder interne gevechten te voeren. Je kunt ook besluiten om jezelf te accepteren zoals je bent, om die bewustzijnsstaat te zijn. Je hebt al een groot bewustzijn, dat hoef je je alleen maar te herinneren'. 

Don Américo

Deel dit evenement

Salk'a Meditaties
bottom of page