top of page

Wat is jouw respons op deze tijd?

Bouwen aan een Nieuwe Aarde

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Wat is jouw respons op deze tijd?
Wat is jouw respons op deze tijd?

Tijd en locatie

Zondag 20 maart 2023

Veldhoven, Nederland

Over het evenement

WAT IS JOUW RESPONS OP DEZE TIJD?

- Zaadjes voor een Nieuwe Aarde -

Een middag van samenzijn, voor versterking en verbinding, het gezamenlijk verhogen van de trillingen; d.m.v. yoga en energiewerk 

Dit is de derde bijeenkomst met als overkoepelend thema ‘wat is jouw respons op deze tijd’?

Iedere middag heeft een specifiek motief en de eerste middag ging het over het element Aarde, de tweede samenkomst was een lezing in woord en beeld over de Andes Mystiek (graag vertel ik over deze prachtige levensvisie, van het bewustzijn van de inter-connectie tussen alles) en deze derde middag zal het gaan over het element Vuur.

Het Vuur wat in ons leeft, als hartstocht, als liefde. Een breed onderwerp voor n middag..... en deze bijeenkomst zal dan ook specifieker gaan over de Liefde, Liefde zoals gezien in de Andes-tradities, over de Munay, over de Liefde die gegrond is in de Wil; wat het betekent om het hart te openen naar het leven zelf, naar alles wat en iedereen die op je pad komt, het leven als leerschool, waarbij goed en kwaad niet bestaat maar wel licht en zwaar, als tegenpolen die elkaar aanvullen waardoor we ervaringen opdoen en tot zelfbewustzijn kunnen komen. 

Over de yoga en het energiewerk

© Yoga zorgt voor een betere integratie tussen jezelf en je lijf, oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk of je yoga ervaringen hebt of niet. Een goede start van de middag.

© Energiewerk – Salkapad- Een uitnodiging om het venster te openen naar een andere perceptie van de werkelijkheid, om de gebeurtenissen die plaatsvinden in de wereld in een groter perspectief te plaatsen en zo er eigen betekenis aan te geven.

Het Salkapad is gebaseerd op de Levensvisie van de natives uit het hooggebergte van de Andes, meesters van de Levende Energie.

De grote boodschap uit de Andes is dat we ons weer moeten verbinden met de Natuur, met de Aarde en de Kosmos. Als krachtige tegenhanger van onze over-gerationaliseerde denkwijze, biedt de oude overgeleverde wijsheid en kennis concrete handvatten die van grote betekenis kunnen zijn in deze huidige tijd van continue veranderingen, onzekerheid en chaos.

D.m.v. geleide energetische meditaties activeer of verdiep je je bekwaamheid om met energie te werken en het eigen helend vermogen, dat we allemaal bezitten. Ervaar zelf wat de impact is van het geven en ontvangen van energetische 

Heb je interesse om er meer over te weten, lees op deze pagina’s over Salka en over Energetisch bewustzijn.

Over mij

Dagelijks houd ik me vast aan de keuze die ik heb gemaakt, als antwoord op alle berichtgevingen over wat er gaande is. Dagelijks gaat mijn intentie uit naar mijn wens om mede, naar mijn beste kunnen van dit moment, zaadjes te strooien of te planten voor een Nieuwe Aarde, een Aarde voor ons allemaal, want daar waar je aandacht aan geeft,…..

Ik hoop je te mogen inspireren!

Programma:

v Intro: zicht op huidige tijd gezien vanuit verschillende perspectieven (m.n. Andestraditie)

v Bodywork: yoga voor diepe ontspanning en verbinding met je lijf

v Geleide energetische meditatie: het verhogen van je trilling (meer info over achtergrond meditatie vind je hier

v Bewustwording d.m.v. delen vanuit het hart: waar sta ik, waar wil ik naar toe

Het is mogelijk om de samenkomsten afzonderlijk bij te wonen. Heb je interesse of wil je je aanmelden, stuur een mail.

Deel dit evenement

Salk'a Meditaties
bottom of page