top of page

Lezing en workshops


Andes Kosmovisie, Andes tradities, Andes sjamanisme Gayle Yábar, Amércio Yábar
(foto Gayle Yábar) Andes Kosmovisie, naar een leven in verbinding

28 januari 2024

In de maanden februari, maart, april en ... (nog een lezing, datum nog niet bekend) staan er een aantal lezingen gepland met de titel 'de mystieke wereld van de Andes, oude wijsheid voor een nieuwe tijd'.

Samenvattend gaat de lezing over hóe we van een afgescheiden zelfbewustzijn kunnen toebewegen naar een leven in verbinding met een groter geheel; de transformatie van een persoonlijk bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn en wat daar voor nodig is.

Deze verschuiving is dé evolutionaire quantumsprong die we kunnen maken op het pad van ontwaken, van spirituele groei.

In de lezing ga ik in op wat de oeroude Andes tradities ons hierin kunnen brengen en om daar een helderder beeld bij te verkrijgen, is het uitgangspunt onze Westerse samenleving; waar identificeren we ons mee, wat is de onderliggende frequentie waarop we trillen en wat de impact is van deze, veelal onbewuste, kijk op het leven.


De essentie van de oude wijsheid, van de Kosmovisie van de Andes, is de wetenschap dat we onlosmakelijk verbonden zijn met de Natuur, met Moeder Aarde en de Kosmos. Via de energetische bewegingen van de Salka meditaties kunnen wij dit - weer -zelf ervaren. Er is veel wat we vergeten zijn, opgroeiend in een maatschappij die geen boodschap heeft aan deze zijde van het bestaan.


In de vorm van workshops zullen er in maart t/m juni op zaterdagmiddag bijeenkomsten zijn waarin ik lichaams-werk en -bewustzijn combineer met de Salka meditaties. In deze combinatie kan ik eigen geïntegreerde en opgedane ervaring delen, uit eigen ondervinding wetend dat het een mooie en dienende vervlechting is. Meer hierover in een volgende blog!


Datum lezingen:

29 februari in Veldhoven, bij de bibliotheek

18 maart in Waalre, in Het huis van Waalre (opgeven doe je via info@degoedestroom.nl, kosten €5,00)

14 april in Eindhoven, bij de bibliotheek


Datum workshops:

23 maart, 20 april, 01 juni en 06 juli

Bij mooi weer gaan we naar buiten naar het Dommeldal, bij slecht weer is het binnen

Van 13:00 - 16:30 uur

Kosten: 45,00 p.p. per keer


Comments


bottom of page