top of page

Energetisch bewustzijn

Gebaseerd op het energetisch bewustzijn uit de Andes.


Hoe energiek voel je je vandaag?

Ons energiepeil verandert voortdurend. Voeding en leefgewoontes bepalen of je energie goed stroomt of juist niet. Maar ook je overtuigingen, je emoties, en je fysieke gesteldheid spelen een rol evenals hoe dicht of veraf je staat van wat je werkelijk wilt doen. Stroomt de energie goed, dan ben je helder, doelgericht, in een flow en lijkt alles op de juiste plaats en tijd te gebeuren. Maar is dat niet zo, dan kan het leven zwaar en moeizaam zijn.


Leer hoe je energie laat stromen

Je kunt energie bewust laten stromen en zo beter in balans komen. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het niet. Sterker nog: je kunt het zelf eenvoudig leren. Energie is ‘zwaar’ of ‘licht’. Lichte energie stroomt vrijuit en is verfijnd.

Het brengt harmonie, levenskracht en helderheid. Maar wanneer energie langzamer gaat stromen, wordt deze zwaar en chaotisch met als gevolg fysieke, emotionele, mentale en spirituele pijnen en blokkades. We zitten ‘niet lekker in ons vel’.

Zware energie is niet slecht, maar voelt minder prettig aan of is ronduit onplezierig. Het is nu de kunst om zware energie te transformeren in lichte energie. De Goede Stroom ondersteunt je bij dit leerproces.


Wat leer je?

Leer stap voor stap je zware energie los te laten. En laad je ‘batterij’ weer op met lichte energie. Voor deze transformatie gebruikt De Goede Stroom fysieke oefeningen, Salk’a meditaties, de verbinding met de natuur, energetische behandelingen, inzicht in je blokkades en bewustwording in de ontwikkelingen van je eigen zijn.


Voor wie?

Wanneer je:

ꕤ Wilt leren werken met energie

ꕤ Echt verbinding wilt maken met de natuur

ꕤ Jezelf beter wilt leren kennen

ꕤ Je vitaler wilt voelen

ꕤ Minder last wilt hebben van angsten, stress en eenzaamheid

ꕤ Je relaties wilt verbeteren

ꕤ Meer eenheid en harmonie wilt ervaren

ꕤ Beter wilt omgaan met hooggevoeligheid

Resultaten

Tijdens de sessies of behandelingen leer je hoe energie in beweging brengt. Zo’n beweging of verschuiving pakt altijd positief uit. Over het algemeen kun je zeggen dat je meer ontspannen, lichter en helderder bent. Je komt dichter bij jezelf komt, bij je eigen innerlijk stem met zijn antwoorden en inspiratie, bij je eigen stroom. Tijdens de sessie of behandeling nemen we bewust de tijd om te ervaren en te voelen wat voor effect een behandeling of oefening heeft.

En hierbij dan de foto die nu ook op de website staat, van dat mannetje met de armen uitgestrekt naar het universum.

Comments


bottom of page