top of page

Intensieve yogadag

Wandelen, yoga en meditatie met als thema zwaartekracht, goed gronden en je relatie met de Aarde

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Intensieve yogadag
Intensieve yogadag

Tijd en locatie

12 sep 2020, 09:30 – 19:00

DeGoedeStroom, Rondeel 11, Veldhoven, Nederland

Over het evenement

Schrijf alvast in je agenda, deze fijne intensieve dag voor jezelf. Het thema van deze bijeenkomst is "Zwaartekracht, goed gronden en je relatie met de Aarde". Goed kunnen aarden/gronden is fundamenteel wanneer je vrij wilt zijn in je denken en je snel(ler) zorgen, stress, piekeren en angsten wilt loslaten. Ook fysieke pijn is beter te verdragen wanneer je in verbinding bent met de aarde. 

Deze dag leer je hoe je fysiek, mentaal en emotioneel kunt werken met de (zwaarte)kracht van de aarde. Via verschillende ingangen zoals bewustwording, verbeelding, intentie en yogaoefeningen, ervaar je wat een verschil het maakt wanneer je wel of niet verbonden bent en kun je ervaren dat de planeet onze fundamentele basis is. 

Het programma van de dag: 

De wandeling start bij de Achelse kluis. Van daaruit lopen we het Leenderbos in. De tocht zal in zijn geheel ca 5,5 uur duren en is ca 20 km. Onderweg nemen we de nodige korte pauzes.

Hierna gaan we naar de yoga studio in Veldhoven. Na een weldadig voetenbadje, gaan we 1 uur yoga doen, als een cooling down met als focus oefeningen die je laten ervaren wat het betekent om los te laten in de zwaartekracht en die je helpen met gronden en aarden. (Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om de les te volgen).

Hierop volgt het avondeten; een lichte gebalanceerde maaltijd van soep, volle granen, plantaardige eiwitten en groenten.

Als afsluiting geleide meditatie. Een meditatie die je verbindt met jezelf en de aarde, die je laat ervaren hoe je in verbinding met de aarde bewust zwaarte van allerlei aard (zorgen, piekeren, nervositeit, fysieke klachten, verdriet etc…) kunt loslaten en ook hoe je jezelf kunt opladen met vitale energie.

Voor wie?

Voor iedereen die graag een intense dag wil ervaren waarin je goed in beweging wordt gebracht, waarin je op verschillende manieren (d.m.v. bewustwording, verbeelding, intentie, yogaoefeningen) ervaart hóe je goed kunt aarden en wat het effect dit heeft op je welzijn, zowel fysiek als mentaal.

Wanneer je 15 km kunt lopen, zorgen wij ervoor dat je de 20 km ook haalt! We helpen graag om je grenzen te verleggen.

Lees hier waarom lange tochten zo helend zijn

De dag wordt mede begeleid door Gianni Deriu.

Datum:         12 september

Tijd:              09:30 - 19:00 uur

Verzamelen:  Rondeel 11 Veldhoven of bij de Achelse Kluis

Kosten:         €62,50, dit is inclusief versnapering, thee, avondmaaltijd, exclusief lunch (zelf meenemen) en vervoer naar de Achelse Kluis, heb je geen eigen vervoer dan proberen we te combineren

Deel dit evenement

Salk'a Meditaties
bottom of page