top of page

Een intensieve yoga dag op 12 september

- 20 augustus 2020 -

Met wandeling, oefeningen, avondeten, geleide meditatie


Op 12 september organiseren we een intensieve yoga dag met o.a. een wandeling van ca 20 km. Maar waarom zo’n lange wandeling wordt me gevraagd?


Vanuit de ervaring dat diepe inspanning diepe ontspanning tot gevolg heeft en dat -met de juiste aanwijzingen- een lange wandeling ertoe bijdraagt dat het lichaam bepaalde spanningen gaat loslaten, is het de moeite waard om een langere tocht te ondernemen. Ook krijg je tijdens het wandelen aanwijzingen hoe je je lichaam optimaal kunt gebruiken bij het lopen en hoe gebruik te maken van de zwaartekracht om fysieke moeilijkheden te overwinnen. Zo ondersteun je je lijf om de meest geschikte manier van bewegen te vinden, maar dit gebeurt pas wanneer je langere tijd onderweg bent, je als het ware net iets over je (aangenomen) limiet gaat. Je lijf gaat zichzelf als vanzelf corrigeren.

Het is mijn ervaring dat tijdens het wandelen klachten opkomen maar juist ook weer ver

dwijnen en we gaan checken of dit ook zo is!


Over het algemeen helpt een lange wandeling erg goed om op te schonen en naast fysieke spanningen worden ook mentale spanningen losgelaten. De dag erna kun je je erg helder voelen.


Interesse? Klik hier voor alle info en inschrijving

Comentarios


bottom of page