top of page

Salk'a Meditaties

5 INTENSIEVE ENERGETISCHE BIJEENKOMSTEN GEBASEERD OP DE KOSMOVISIE VAN DE ANDES

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Salk'a Meditaties
Salk'a Meditaties

Tijd en locatie

19 okt 2019, 13:00 – 17:00

DeGoedeStroom, Rondeel 11, Veldhoven, Nederland

Over het evenement

IN VERBINDING MET DE VRIJE, NIET GETEMDE ENERGIE, DE SALK’A

5 bijeenkomsten

De Salk’a meditaties zijn gebaseerd op de Kosmovisie van de Andes. In de Andes is eeuwenoude meesterschap over het werken met de onzichtbare energetische wereld bewaard gebleven. Deze kostbare kennis en wijsheid over ‘de andere kant van de realiteit’, is in de laatste decennia ’s bewust gedeeld met de wereld.

De Salk’a meditaties voeden een poëtische visie op het bestaan en dit biedt een krachtig tegenwicht aan onze over-gerationaliseerde kijk op het leven die vaak zo’n emotionele armoede en liefdeloosheid met zich meebrengt.

Via praktische oefeningen en meditaties kunnen fundamentele Andes concepten ervaren worden en -indien gewenst- op deze manieren eigen worden gemaakt. Dit leidt naar verbondenheid met je eigen innerlijke en naar een diepe relatie met de Aarde en de Kosmos. Juist in die verbinding liggen hele nieuwe aspecten van de werkelijkheid te wachten om ontdekt te worden. Door de meditaties kunnen gaandeweg wezenlijke verschuivingen in je bewustzijn optreden die leiden naar een leven in welzijn en naar vreugde in je hart.

IN DE CURSUS LEERT JE OVER:

Energie en Intentie, lichte en zware energie, geven en ontvangen in een eindeloze wederkerige stroom, de drie centrums van Zijn (denken, voelen, handelen) in lijn brengen met hogere frequenties, de complementariteit van tegenstellingen (Yin en Yang van de Andes), tijd-plaats-bewustzijn – een manier om multidimensionale dimensies te ervaren, ware relaties aangaan en in verbinding zijn met de Aarde en de Kosmos.

Meer weten over de KosmoVisie van de Andes, dan is de blog 'De Andes Mystiek en de heling van de Planeet' wellicht interessant, meer over de Salk'a meditaties vind je hier en over energie werk volgens de tradities van de Andes lees je hier

INFO:

Datums:    Zaterdag 19 oktober, 23 november, 14 december, 11 januari en 08 februari

Tijd:          13:00 – 17:00 uur

Waar:        Rondeel 11, Veldhoven. We gaan naar buiten wanneer het weer het toelaat.

Kosten:     €295,00, (dit is inclusief alle uitgewerkte energetische meditaties en achtergrond informatie)

Deel dit evenement

Salk'a Meditaties
bottom of page