top of page

Een nieuwe begin

- 13 december 2020 -

Love will never leave us alone

- Bob Marley -Er is de voorspelling dat de aarde zelf, Moeder-Aarde, in deze tijd transformeert naar een hogere frequentie. Want Moeder Aarde heeft haar eigen bewustzijn en daarmee haar eigen pad af te leggen. Vele berekeningen van eeuwenoude kalenders wezen 21 december 2012 aan als het grote omslagpunt en de verwachtingen waren hooggespannen. Maar eigenlijk viel het in de jaren daarna tegen, de grote veranderingen kwamen niet. Misschien waren de afgelopen 8 jaar nodig als voorbereiding op 21e december van dit jaar want er vindt dan een grote gebeurtenis plaats, die door gerenommeerde astrologen nu wordt gezien als de grote omwenteling. Een conjunctie tussen Saturnus en Jupiter markeert bewegingen op vele niveaus en de energieën die vanaf 21-12 de aarde bereiken, zullen significante veranderingen brengen in de samenleving en daarbij transformaties in het menselijk bewustzijn, want deze trilt mee met het geheel.


Lange tijd was het een kwestie of de mensheid mee zou mogen transcenderen. Vanuit de hemelen keken ze toe op aarde en mensheid en er was de vraag wat nou wijsheid was. Was het de moeite waard om dit ras nog te laten voortbestaan, of zou de evolutie beter af zijn wanneer we weggevaagd zouden worden? We werden gewikt en gewogen; nee slecht zijn de mensen in hun wezen niet, maar wel onwetend en weinig bewust van wie ze zijn en de krachten die ze met zich meedragen. De geschiedenis van de voorbije eeuwen wezen op grote oorlogen, de zich steeds herhalende destructieve tendensen tot aan de afgrond toe, het grote lijden en het gebrek aan daadkracht om het tij te keren.


Maar toch, de weegschaal sloeg om in ons voordeel en er werd besloten dat we mee mochten naar de hogere trillingen, wat een Nieuwe Aarde met zich mee zou brengen.


Die Nieuwe Aarde wordt in vele vormen beschreven, als een Gouden Eeuw, als een tijd waarin wij als mensheid een ongekende evolutionaire sprong maken door ons te gaan herinneren wie we zijn, waar we vandaan komen, wat het doel en de missie is van het leven op aarde, wat we kunnen worden en wat ons terugvoert naar onszelf, naar onze eigen unieke kracht en mogelijkheden.


Er zijn momenten dat ik de Nieuwe Aarde al voel en ervaar. Als een nieuwe lente, als een uitgestrekt veld vol bloemen met een zon en een windbriesje, als een lange winter die van mijn schouders glijdt. En op een ander moment ben ik dat alles weer kwijt en dan zakt af de moed me in de schoenen over de situatie waarin we onszelf bevinden. Maar, lees ik, de mensheid is op schema en juist in deze tijden van chaos en duisternis, wanneer het licht ontbreekt, kunnen we als mens onze krachten leren kennen.


Het zijn tijden van Bijbelse proporties, zei laatst iemand tegen mij en ik kon me daarin vinden.


Het is in de stilte, ver van al het gebruikelijke lawaai van televisie, social media, besognes, meningen, bewijzen, adviezen etc, dat de nieuwe energieën voelbaar zijn. In de verbinding met jezelf, de Natuur en de Kosmos is de rust te vinden die vele antwoorden in zich draagt. De antwoorden hoe om te gaan met deze tijd en de nog onrustige tijden die eraan komen, waarin veel oude paradigma’s verdwijnen en het nieuwe nog erg pril is.


De komende tijden worden serieus. En een serieuze kans om je eigen krachten te leren kennen. We zijn op weg naar een nieuwe tijd, maar dat gaat niet zonder slag of stoot en onze eigen inbreng is belangrijker dan ooit. Je verbinden met hoop, liefde en menselijkheid, met lichaamsbewustzijn door het luisteren naar je eigen gevoel en intuïtie, is de weg die we te bewandelen hebben.


'Angst is een slechte raadgever' is een bekend gezegde en zo waar maar het is oh zo makkelijk je mee te laten voeren door de collectieve angsten die op dit moment heersen.

Goed gecentreerd en zoveel mogelijk uit de angst blijven, is een noodzaak in deze roerige tijden. De gedachte dat je op zielsniveau ervoor gekozen hebt om nu op aarde de zijn, kan helpend zijn en daarbij de wetenschap dat als je voor dit avontuur hier op aarde getekend hebt, je bij de sterkste van de sterkste hoort!De Goede Stroom biedt met:

houvast en bemoediging d.m.v. praktische handvatten voor eenieder die ondersteunt wilt worden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.


Alles corona-proof volgens de aanwijzingen van het RIVM, vraag naar de mogelijkhedenComments


bottom of page